Alpaca wandelingen

Zilveren wandeling

Wandeling met Fred en EdZilveren wandeling

Wandeling met Fred en Ed


Je begint deze dag met wat lekkers te drinken aan een tafel midden in het weiland! Dit doen we zodat Fred en Ed rustig kunnen wennen, en jullie kunnen dan ook gelijk Fred en Ed ontmoeten. 

De bronzen wandeling is 60 minuten lopen door de prachtige omgeving van de Betuwe (rolstoelvriendelijke wandeling). Er zal begeleiding meelopen om al jullie vragen te beantwoorden over alpaca's en natuurlijk om foto's te maken. Want zo'n bijzondere dag moet even vastgelegd worden!

Voor de wandeling krijgen jullie worteltjes mee, zodat je Fred en Ed onderweg kunt voeren.

Gouden wandeling

Wandeling + High tea Gouden wandeling

Wandeling + High tea 


Als je een alpaca wandeling zoekt waarbij je op het einde nog leuk kan bijpraten met je vrienden tussen de alpaca’s en wat lekkers wilt eten, dan is dit de beste keuze voor jou. Bij deze wandeling ga je ook 60 minuten wandelen. Na afloop van de wandeling mogen Fred en Ed weer terug naar hun plekje in de wei en staat er een gezellige High Tea tafel voor jullie klaar. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes kunnen jullie nog nakletsen over de wandeling, terwijl Fred en Ed gezellig bij jullie staan. De hapjes en drankjes voor de High Tea overleggen we met jullie vooraf, bij de reservering. Ook kunnen we rekening houden met evt. allergieën.

Wat kun je verwachten?

Je kan bij ons wandelen met twee hele lieve en zachte Alpaca's, Fred en Ed. Het is voor geen enkele alpaca goed als er te veel met ze gewandeld word, wij zorgen er daardoor voor dat Fred en Ed wandelen nog wel leuk blijven vinden. Daarom kun je bij onze locatie niet zomaar naar binnen lopen om met ze te wandelen. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Dan kijken wij of er in jouw favoriete periode niet te veel geboekt is. Zo wordt het niet te druk en blijven ze wandelen heel leuk vinden!

 

Op de dag zelf:

Als je komt wandelen dan beginnen we de middag met een kennismaking met Fred en Ed. Je kan ze voeren en aaien en natuurlijk leuke foto’s met ze maken. Daarna leg ik of een andere begeleider de regels uit en de route.


Wat zijn de kosten?

Voor de zilveren wandeling hanteren we een  basistarief van 40 euro. Je mag met 2 personen wandelen. Voor iedere persoon extra rekenen we 5 euro per persoon. Dus als je met drie personen komt, rekenen we 45 euro. Bij 4 personen betaal je 50 euro.

Bij de gouden wandeling zijn de kosten 45 euro voor 2 personen en komen de kosten voor de high tea er nog bij. Van tevoren geven wij jullie via de mail een menukaart met verschillende gerechten/hapjes die je kan kiezen. De prijs staat ernaast zodat je gelijk je kosten weet. Neem voor meer informatie contact met ons op.

f16bef63-e2d1-4d5b-9ecb-0a8faa20ff4e
2a776455-980b-4fbb-af85-ded8d5ceb48e
93424c06-a068-438f-8dc7-baddf47febc8
1a5d7a3a-4777-4793-ab3f-4d1f34a3706e

CONTACT

ALPACA EVENTS


HAPPY WEDDINGDAYS?

INVITE AN ALPACA!

SOCIAL MEDIA

Instagram          Facebook

alpaca_events    Alpaca Events