Alpaca bruiloft

Alpaca Bruiloft

Wat kun je verwachten als je Fred en Ed huurt?


Ruim voor de datum van de bruiloft maken wij met u en uw partner (of met de ceremoniemeester) een afspraak om al jullie persoonlijke wensen te bespreken. Ook maken jullie kennis met Fred en Ed.

 Wij houden met jullie goed contact om al jullie wensen zo goed mogelijk te laten lopen. Als de mooiste dag van jullie leven dan eindelijk is aangebroken komen wij ruim op tijd aan, om alles klaar te zetten en Fred en Ed te laten wennen aan de omgeving.

Pssst... lees hier ook een leuke tip!

Je kan nu ook voor je vrijgezellen feestje Fred en Ed uitnodigen. Voor de kosten kunt u met ons in contact komen en zorgen we samen voor een goede prijs.

Hoe maken Fred en Ed jullie bruiloft nog sfeervoller?

·  Gasten of hun kinderen kunnen individueel op de foto met Fred en Ed. Heb je Freds Kisses al gezien?

· Gasten kunnen een wortel kus krijgen van Fred en Ed.

·  Jij en je partner hebben een speciale fotoshoot met Fred en Ed;

·  Fred en Ed hebben hun speciale bruilofts outfit aan. In overleg met jullie kunnen we dit afstemmen op jullie eigen outfits. Denk aan mooie bloemenkransen of hun bekende zwarte vlinderstrikjes

·  Fred en Ed maken je buitenfeest of buitendiner nog feestelijker. Een klein stukje gras of verharding met stro is al voldoende om ervoor te zorgen dat ze gezellig aanwezig zijn op je feest.

· Tijdens de ceremonie brengen Fred en Ed samen met jullie meest dierbare persoon de ringen naar de bruid en bruidegom. Stel je eens voor, als het moment is aangebroken om elkaar de ringen aan te schuiven, komen Fred of Ed rustig naar het altaar of de ambtenaar gelopen. Om zijn hals is een speciaal bruidszakje bevestigd waarin jullie ringen zitten.

       Wat zijn de voorwaardes?


  • Er moet genoeg ruimte zijn om onze auto en de trailer te kunnen parkeren en het liefst dichtbij de locatie want als  het bijv. gaat regenen moeten Fred en Ed snel naar binnen kunnen. Want niemand wil natuurlijk een doorweekte alpaca aaien ; )
  • Er moet een plekje zijn waar Fred en Ed kunnen staan en kunnen eten.
  • Er moet water beschikbaar zijn.
  • Als er regen of andere slechte weersomstandigheden worden voorspeld, dan spreken we met jullie af of het handig is om het door te laten gaan.

Wat zijn de kosten?

Als basistarief rekenen we 400 euro voor een aanwezigheid van Fred en Ed voor 2 uur  op jullie bruiloft. De bedragen zijn inclusief ervaren en professionele begeleiding, stro, voer en voor als het regent een chique grijze open partytent. Na afloop ruimen we alles weer netjes op.


Naast het basistarief van 400 euro komen ook de reiskosten.

Voor de reiskosten berekenen we 0,50 cent per km, dit wordt gerekend vanaf de stad Tiel.


Als jullie nog andere leuke idieeën hebben zijn die altijd welkom. Dan kijken we samen of er kosten bijkomen en hoeveel.

CONTACT

ALPACA EVENTS


HAPPY WEDDINGDAYS?

INVITE AN ALPACA!

SOCIAL MEDIA

Instagram          Facebook

alpaca_events    Alpaca Events